lördag 20 oktober 2012

Första gången på badhus, Fyrishov

Mamma berättar: Har äntligen kommit iväg till ett badhus med Konrad. Igår när utflykten kom på tal blev han jätterädd, men eftersom han var sugen imorse åkte vi trots att Hanna och Fredrik inte skulle följa med.

Allt började med panik, han tycker ju inte om att duscha och vattnet var rätt kallt. Efter tvångsdusch hoppades jag förstås på en rolig badupplevelse. Men han var skitskraj och badvattnet var alldeles för kallt som han tyckte, även i småbarnsbassängen. Så då provade vi bubbelbadet, men det var lika hemskt, även om felet nu var att det var för varmt istället. Så vilken tur att det var ledigt i rehabbadet :-) Först satt han bara i mitt knä jättelänge, sen släppte det lite. Provade att gå upp och ner för trappan.

Sen tog vi lunchpaus, jag fick bära honom in till omklädningsrummet och sen ut och värma mat, han tyckte det var för halt. Han berättade senare på kvällen för sin farmor att han åt korv, patis och ärtor.

Som vanligt så åt han länge och väl. En del av mig ville åka hem då, men det var ändå härligt att han ville bada mer sen. Först blev det mer på samma ställe som tidigare, men sen också barnbassängen. Djuren som sprutade vatten var roligast. Han provade flera rutchkanor, men de verkade läskiga för honom.

1 kommentar:

  1. Konrad har ju tränat torrsim länge, det var väl dags nu att bada på riktigt! =)

    SvaraRadera